You are here: Home Employers (in Dutch) Bedrijven
Info

Euraxess voor Bedrijven

16 Mar 2017

De diensten en de praktische informatie van Euraxess The Netherlands zijn ook interessant voor bedrijven. Deze sectie van de website is met name gericht op bedrijven met een eigen R&D afdeling, die onderzoekspersoneel in dienst hebben en internationaal actief zijn.

De komst van buitenlandse onderzoekers in uw onderneming kan veel vragen oproepen o.a. over visa, belastingen, immigratieprocedures etc. Euraxess The Netherlands geeft hierover advies aan zowel grote bedrijven als aan kleine bedrijven waar de mobiliteit van onderzoekers wellicht minder vaak voorkomt. Ook als u als bedrijf op zoek bent naar internationaal wetenschappelijk talent is Euraxess The Netherlands van nut. Hieronder volgt een overzicht van de diensten van Euraxess voor uw bedrijf.

Vacatures plaatsen op de website Euraxess The Netherlands 

Op EURAXESS NL kunnen bedrijven gratis hun vacatures plaatsen die automatisch worden doorgelinkt naar de Europese EURAXESS portal. De Europese portal biedt zichtbaarheid van uw vacature aan een grote groep internationale onderzoekers.  Als bedrijf kunt u ook free of charge zoeken naar CVs van internationale top onderzoekers.

Praktische informatie op de website Euraxess The Netherlands 

De praktische tips bij de komst van buitenlandse onderzoekers over o.a. visa, pensioenen, belastingen, huisvesting, immigratieprocedures, zorgstelstel, etc. zijn ook voor uw bedrijf interessant. 

Euraxess The Netherlands  Helpdesk

De gratis helpdesk van Euraxess biedt ondersteuning en advies bij de komst van buitenlandse onderzoekers naar uw onderneming.

Document Actions